Grave

Ydelser

Vi har god erfaring med nær sagt alle former for byggeri. Derfor er ingen opgave i virkeligheden for stor. Neden for kan I se et udvalg af de byggerier, vi specialiserer os mest i.

Professionelt boligbyggeri

Vi bygger alle former for professionelt boligbyggeri og garanterer boliger, som lever op til både lovgivning, sikkerhed og bygherrens kvalitetskrav.

Detailbyggeri

Når første spadestik til et nyt supermarked eller familierestaurant er taget, er det vigtigt, at alting kører uden forsinkelser. Vi har stor erfaring med både Aldi, Rema, Jysk og Harald Nyborg, for blot at nævne et udpluk, og har gennem årene fået mange faste kunder på grund af vores punktlighed.

Industri og forsyning

Vi har solid erfaring med byggeri, hvor grundigt kendskab til sikkerhed og lovgivning betyder alt. Vi hjælper jer med at holde styr på rørlægninger og forsyningsledninger, så vi undgår udslip, nedbrud og andre hovedpiner.

Erhvervsbyggeri og lager

Vi har god erfaring med rådgivning og byggeri til erhverv i både mindre og større skala, fx lagerbygninger og kontorbygninger.

Fødevareindustri og frysehuse

Fælles for frysehuse, fødevarefabrikker, kølehuse og frostlagre er, at det kræver en særlig specialviden at garantere sikkerheden i bygningerne. Materialerne opfører sig på andre måder, end mange er vant til, og udvalget af fødevarer stiller forskellige krav til opbevaring. Heldigvis er vi eksperter i området og står klar til at rådgive jer i byggeprocessen.

Har du spørgsmål eller en idé til et projekt?