Privatlivspolitik

Registrering af persondata

I forbindelse med at der foretages handel ved Erling Jensen A/S, indsamler vi en række personoplysninger om dig/jer, for at kunne opretholde kundeforhold og korrekte oplysninger til brug for udformning af faktura m.v..

De oplysninger vi registrerer er: Navn, adresseoplysninger, evt. CVR nummer, telefon- eller mobilnummer, e-mailadresse og eventuelt kontaktperson, hvis dette er nødvendigt. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år, sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår, og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.

Erling Jensen A/S er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. Dog vil vi i nogle tilfælde videregive udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte oplysninger udelukkende med henblik på at holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer, for eksempel oplysninger til fragtmanden.

Erling Jensen A/S sender ikke uopfordrede e-mails.
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.