Erling Jensen - glade medarbejder

Om Erling Jensen

Vi står for kompetent sparring og rådgivning, og vi går til opgaven som en samarbejdspartner, lige så vel som en leverandør. Den faglige stolthed ligger ikke kun i at gøre, hvad der bliver sagt, men også i at rådgive om, hvad der er det rigtige at gøre.

Godt byggeri kræver gode og glade medarbejdere. Hos Erling Jensen er sammenholdet derfor i højsædet. Både blandt vores egne medarbejdere og i samspil med vores faste samarbejdspartnere.

Erling Jensen - arbejdede medarbejder

Altid et godt slutresultat

Hvis vi ikke leverer et byggeri til tiden, som både I og vi selv er stolte af, er der ingen grund til at gå på arbejde. Vi går efter et tillidsfuldt samarbejde, hvor et ord er et ord og med en forventning om, at vi arbejder sammen om at løse de udfordringer, der måske kan dukke op undervejs.

Vi tør godt indrømme, når vi begår fejl. I mere end 70 år har vi afsluttet alle projekter til tiden – med undtagelse af én gang. Det giver os en track record, vi tør prale af. Ikke mindst fordi kunderne vender tilbage, når der skal bygges nyt igen.

Erling Jensen - medarbejder

Tårnhøj arbejdsmoral

Vi er drevet af at yde vores absolut bedste i alle byggeprojekter og har altid for øje, at gøre processen så ukompliceret og forståelig som muligt for både jer, som kunde, og os selv og vores mange medarbejdere. Det gør processen ligefrem og nede på jorden, at alle er med hele vejen.

Vi brænder for det gode håndværk – også i fremtiden – og derfor tager vi altid mange lærlinge ind, så vi gør vores for, at vi også i morgen har dygtige folk med hænderne rigtigt skruet på.

Historie