Erling Jensen - glade medarbejder

Sådan arbejder vi

Vi har en professionel tilgang til vores entrepriser. Vi har kompetente rådgivere og en dygtig og stor egenproduktion, der sikrer at vi kan styre vores tidsplaner. Derudover har vi faste og mangeårige samarbejder med underleverandører, arkitekter og ingeniører, som vi kender rigtig godt.

Når du kommer til os…

…begynder en typisk byggeproces med et grundigt forarbejde og en god forventningsafstemning. Vores erfaring gør, at vi kan give priser hurtigere, og I sparer nogle led, fordi vi har styr på vores processer, hvor vi tænker alle detaljer igennem i byggeriet på forhånd.

Vi sikrer, at projektet bliver udført som projekteret samtidig med, at både tidsplan og økonomi bliver overholdt. Vi varetager også sikkerhedskoordinering af byggeprojektet under udførelsen.

Med Erling Jensen får vi stille og roligt tingene til at ske uden de store sværdslag. Jeg behøver ikke at sidde og læse alle kommaerne i kontrakten, fordi jeg ved, de er rimelige og fleksible, og det er altid til at finde løsninger undervejs. Samtidig afleverer de til tiden og kvaliteten er altid, som den skal være”

Kurt Øbro, Udviklingschef, Harald Nyborg

Egenproduktion

Vores egenproduktion er specialiseret og giver kæmpe værdi til vores kunder, fordi vi kan rykke hurtigt og professionelt på tingene. Det giver stabile projekter, hvor vi altid har komplet styr på vores egen planlægning.

De steder, hvor vores egenproduktion ikke rækker, har vi desuden et bredt udvalg af faste og leveringsdygtige underleverandører.

Erling Jensen - plantegning
Erling Jensen - medarbejder der måler op
Erling Jensen - maskiner

“Med Erling Jensen har jeg helt ro i maven i forhold til projektstyring. De leverer til tiden og i henhold til de aftaler, vi laver. Erling Jensen er omstillingsparat, hvis vi ændrer på tingene. Vi samarbejder tæt omkring priserne og undgår dermed ekstraregninger og vi har tillid til, at vi får arbejdet udført til den rigtige pris. Erling Jensen er desuden dygtige til at håndtere komplekse opgaver, og jeg kan kun anbefale dem til andre, der skal have større entrepriser gennemført inden for industri.”
Knud Vangsgaard, projektleder, Tican

Underleverandører

For at sikre fremdrift og fast levering til tiden af tårnhøj kvalitet, stiller vi med et stærkt hold af faste underleverandører, som vi kender godt og har arbejdet med i flere år. Det sikrer et solidt flow i byggeprocessen, hvor vi kan garantere for kvaliteten af arbejdet.

“Med Erling Jensen kan jeg som bygherre læne mig lidt tilbage. De er nemlig gode til at samle bygherre og byggeledelse under ét, og det sparer både tid og penge for bygherre og tilsynet. Projektlederne er altid nemme at få fat på, og de er hurtige til at træffe beslutninger. Erling Jensen er fagligt meget dygtige og leverer altid til aftalt pris, aftalt tid og i god kvalitet. Samtidig foregår samarbejdet altid i en fin og positiv dialog”
John Krøjmand, Dansk Butikstjeneste A/S

Lyder det godt? Tag kontakt i dag